Cuando:
7 diciembre, 2014 todo el día
2014-12-07T00:00:00+01:00
2014-12-08T00:00:00+01:00
Donde:
“Can Codina” de Tona
Carretera Manresa
2, 08551 Tona, Barcelona
España
Precio:
7€
Contacto:
Ramon
635402431

IV Obert d’Escacs Actius “Castell de Tona”
Bases del torneig
1.- Presentació
El IV Obert d’Escacs Actius “Castell de Tona” està organitzat pel Club d’Escacs Tona – La Crema i resta obert a tots els jugadors amb llicència de la FCdE en vigor. Està homologat per la Federació Catalana d’Escacs, computarà per a ELO català amb mitja k, i es disputarà a grup únic. Per al rànquing inicial i a efectes de tots els premis de tram s’emprarà només l’Elo FCdE. El nombre de participants resta limitat a 80 jugadors, per la qual cosa es respectarà escrupolosament l’ordre d’inscripció al torneig. En cas que el nombre d’inscrits superi aquesta xifra, s’elaborarà la corresponent llista d’espera.
2.- Lloc i data
El torneig s’esdevindrà el diumenge 7 de desembre de 2014 a la sala d’actes de “Can Codina” de Tona, situada a la ctra./Manresa 2 (a 50 m de l’església parroquial i a sota l’antiga xemeneia industrial). La sala està adaptada per a jugadors amb minusvalia i disposa de servei de bar i climatització. La recepció dels participants s’iniciarà a les 15:00 h i la primera ronda començarà puntual a les 15:30 h.
3.- Sistema de joc
Suís basat en valoració a 7 rondes amb un ritme de joc de 12 minuts més 3 segons d’increment per jugada per a cada jugador (12’+3’’). L’àrbitre realitzarà els aparellaments amb l’ajuda del programa Swiss Manager.
El temps d’espera per incompareixença queda fixat en 12 minuts per a cada ronda. Transcorregut el mateix, es donarà la partida per perduda.
No serà obligatori anotar les partides. Els descansos sol·licitats pels jugadors (byes) seran de 0 punts.
Finalitzada la darrera ronda, es procedirà al sorteig de l’ordre d’aplicació dels desempats i a l’entrega de premis (sobre les 20:30 h).
4.- Desempats
En cas d’empat s’aplicaran els següents criteris, l’ordre dels quals es sortejarà en acabar la darrera ronda: suma de puntuacions progressives, performance recursiva i resultat particular. Si persisteix l’empat entre dos o més jugadors, es disputaran partides de desempat pel sistema Armagedó (5 minuts per al blanc, 4 per al negre i obligació del blanc de guanyar) sortejant el color.
5.- Àrbitre i director del torneig.
El director del torneig serà el Sr. Joan Costas i Vivet. L’àrbitre principal serà l’AC Ramon Casassas. Les seves decisions seran inapel·lables. Es posarà a disposició de tots els jugadors un imprès oficial de reclamació de la FCdE.
6.- Taula de premis individuals
Classificació General:
· Campió: Espatlla de pernil + cava + vi + torrons
· 2on classificat: Lot embotits + vi + torrons
· 3er classificat: Lot embotits + vi
Classificació per trams d’Elo FCdE (1700-1800, 1801-1900, 1901-2000)
· Campió de cada tram: Cava + torró
· 2on classificat de cada tram: Embotit + vi
Altres premis:
· Campió categoria S-16: Embotit + torró
· Campió categoria U-65: Embotit + vi
· Campió local: Embotit + vi
· Campió d’un equip d’Osona: Embotit + vi
· Millor jugadora Embotit + vi
Els premis no són acumulables. En cas que a un jugador li correspongui més d’un premi, se li atorgarà el de major vàlua.
7.- Inscripcions i incidències
Les inscripcions al torneig podran efectuar-se fins al dissabte 6 de desembre a les 22:00. Podran fer-se per e-mail a l’adreça escacs.lacrema@gmail.com o per Whatsapp al 635402431 (Ramon). Caldrà indicar nom, cognoms, club, i Elo. Els drets d’inscripció seran de 7 euros (general) per a tots els participants. L’import s’haurà d’abonar presencialment abans de començar la primera ronda.
Tot jugador que no es presenti a qualsevol ronda del torneig sense causa justificada serà eliminat del mateix.
Tot allò no contemplat en aquestes bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE. La participació en aquest torneig implica la total acceptació de les mateixes.
8.- Vessant col·laborativa
El Club d’Escacs Tona – La Crema destinarà 1 € per cada jugador participant a col·laborar amb el transport de medicaments i equipament mèdic de primera necessitat per al Poble Saharaui. Addicionalment, durant el torneig els assistents que ho desitgin (jugadors o espectadors) podran efectuar contribucions voluntàries en una urna especial

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario