Cuando:
16 marzo, 2015 todo el día
2015-03-16T00:00:00+01:00
2015-03-17T00:00:00+01:00
Precio:
15€
Contacto:

II Obert Vila de Gràcia per majors de 55 anys  

  1. El torneig es disputarà pel Sistema Suís FIDE a vuit rondes al local del Club Tres Peons, carrer Ros de Olano 9 de Barcelona , podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escac.
  2. El torneig és obert a tots el jugadors majors de 55 anys o que els compleixin durant l’any 2015 Vàlid per Elo  català i normes de MC.
  3. Els emparellaments es faran a través del programa informàtic “Swiss Manager”.
  4. Els dies de joc seran els dilluns de cada setmana, del 16 de març al 11 de maig de 2015 ambdós inclòs, excepte el 6 d’abril.
  5. Les rondes començaran a les 17:30 hores
  6. El ritme de joc és de 90 minuts per jugador amb increments de 30 segons per cada jugada efectuada.
  7. Premis :

classificació general :Primer, segon i tercer classifica: Trofeu

primers i segons classificats dels trams d’elo català: 1901 a 2000; 1801 a 1900 i inferior a 1800:  trofeu

 

  1. Formes d’inscripció:
  2. A) Telefònicament: 655 056 506
  3. B)  Per mail a:   trespeons@gmail.com

 

  1. Drets d’inscripció:

quota d’inscripció. general………………….. 15 €

socis del Tres Peons ………………………….  gratuït

 

  1.  L’organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.

11 . La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 111 jugadors, a partir d’aquest moment s’obrirà una “llista de jugadors en espera de poder cobrir possibles baixes dels jugadors inscrits”.

Les inscripcions no es consideraran en ferm, fins el moment en que s’hagi efectuat el pagament dels drets corresponents, l’organització podrà cancel·lar la inscripció d’un jugador i substituir-lo per un altre, dels inscrits en ‘llista d’espera’. Els nous jugadors que substitueixin els eliminats, entraran a la segona ronda amb 0 punts.

12 . Qualsevol jugador/a que es presenti davant del seu tauler amb més de trenta minuts de retard, en relació a l’hora d’inici previst de la ronda, perdrà la partida per incompareixença. Si no es presenta a la primera ronda, o a dues rondes seguides o alternes quedarà eliminat, excepte que l’àrbitre decideixi el contrari.

  1. Els byes no es bonificaran i es podran sol·licitar a l’àrbitre abans de la finalització de la ronda anterior amb un màxim de dos per tot el torneig..

 

  1. Desempats: per qualsevol lloc de la classificació general s’empraran els sistemes: Bucholz brasiler (ajust FIDE: partida contra contrari virtual), Bucholz mitjà (ajust FIDE: partida contra contrari virtual), Nombre de victòries i Progressiu sense arribar a les últimes conseqüències. L’ordre de aquests criteris es decidirà mitjançant un sorteig que es realitzarà inmediatament desprès de acabar l’última ronda.

 

  1. El director del torneig es el Sr.Joan Galceran Porqueras,  l’àrbitre principal  serà el Sr. Jaume Gallart Zafra.
  2. Les decisions arbitrals podran ser apel·lades per escrit al Comitè d’Apel·lació, que estarà format pel director del torneig i tres jugadors/es escollits/des entre els/les participants. Les decisions d’aquest Comitè seran definitives i inapel·lables.

Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la  FIDE per a torneigs oberts.

  1. El torneig quedarà suspès quan  motius de força major impedissin el seu desenvolupament, en aquests casos, la responsabilitat de l’organització es limitarà a la devolució dels drets cobrats.
  2. Els participants autoritzen a ser enregistrats/fotografiats amb finalitats informatives i de promoció.
  3. Els emparellaments es podran consultar a www.trespeons.com
  4. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario