Cuando:
12 diciembre, 2015 @ 09:00 – 14:00
2015-12-12T09:00:00+01:00
2015-12-12T14:00:00+01:00
Donde:
El Vendrell (Tarragona)
Carrer Sant Jordi
7, 43700 El Vendrell, Tarragona
España
Precio:
Free
Contacto:
Àlex Ventura
687 50 00 77

vendrell

 

TORNEIG 90ª ANIVERSARI D´ESCACS A EL VENDRELL

 

BASES

 

Direcció del torneig: El torneig està organitzat per la Secció d’Escacs Lira Vendrellenca.
Local de joc: C/ Sant Jordi nº 7, La Lira Vendrellenca. 43700 – El Vendrell, Tarragona.

Sistema de joc: Sistema suís a 8/9 rondes, depenent del nombre d´inscrits.

Els aparellaments es faran amb el suport del programa informàtic Swiss-Manager.

 

Ritme de joc: Llampec de 5 minuts + 3 segons d´increment.

 

Dia i horari de joc:

Dissabte 12 de desembre de 2015.

– 9:00-9:30 Recepció i confirmació d´inscripcions dels jugadors.

– 10:00 Inici de la primera ronda.

– 13:30-14:00 Cloenda i lliurament de premis.

Inscripcions: Les inscripcions es podran fer fins a les 21:00 h del divendres 11 de desembre de 2015.

Places limitades a 90 jugadors, per rigorós ordre d’inscripció.

La inscripció es pot fer de diverses maneres:

– correu electrònic al e-mail: alexventura77@gmail.com

– telèfon o whatsapp al 687.500.077

Es rebrà un missatge o e-mail de confirmació de la inscripció, un cop s’hagi comprovat que les dades proporcionades són vàlides. L’organització es reserva el dret d’admissió.
Preu d´inscripció:  El torneig serà gratuït per a tothom.

 

Participants: Obert per a tots els jugadors tinguin o no llicència federativa en vigor.

Desempats:  S’aplicaran, en aquest ordre, els següents desempats:

– bucholz total

– resultat particular

– nombre de partides guanyades amb negres

 

Comunicació de resultats: Al final de la partida, els jugadors col·locaran les peces a la posició inicial. El jugador que guanyi deixarà el seu rei al centre del tauler. En cas de taules es col·locaran els dos reis al centre del tauler.

 

Incompareixences: Els jugadors que arribin al tauler passats 5 minuts des del començament de la ronda perdran la partida. Tot aquell jugador que no es presenti a una  ronda sense causa justificada, pot quedar eliminat. El jugador que, per qualsevol circumstància, s’hagi d’absentar alguna ronda, ho haurà de comunicar a l’àrbitre principal.

 

Dispositius electrònics: Els jugadors i espectadors hauran de tenir els seus telèfons mòbils i/o qualsevol altre mitjà electrònic de comunicació, totalment apagats mentre hi hagi partides en joc. Si es demostra que un jugador el porta connectat, fa ús d’un dispositiu electrònic o el dispositiu produeix un soroll, l’equip arbitral podrà sancionar els infractors amb sancions que aniran des de l’amonestació a l’expulsió en funció de les circumstàncies (com ara, la reincidència).

 

Restriccions al local de joc: A tot el recinte està prohibit fumar. Per evitar incidents, durant les partides es prohibeix entrar menjar a la sala de joc. L’incompliment d’aquestes restriccions pot arribar a suposar l’expulsió de la sala dels espectadors i, en cas de reincidència, l’eliminació del torneig del jugador que no les respecti.

 

Permanència a la sala de joc: Els jugadors podran romandre a les zones habilitades pels espectadors. El jugador que vulgui abandonar el recinte de joc durant la partida haurà de comunicar-ho a l’equip arbitral. L’incompliment d’aquestes normatives pot comportar una sanció per part de l’equip arbitral, que pot anar des de l’amonestació a l’expulsió en funció de les circumstàncies (com ara, la reincidència).

 

Difusió del torneig: Els participants en el torneig autoritzen la publicació de les seves dades personals i imatges en els diferents mitjans de comunicació que la organització consideri oportuns per a la necessària difusió de l’esdeveniment (llistes de resultats, classificacions, participants, partides, reportatges fotogràfics, etc).

 

Premis: Hi haurà trofeu pels tres primers classificats, el millor Sub-16, el millor Sub-12 i el millor jugador de La Lira Vendrellenca.

 

Lliurament de premis: L’acte de lliurament de premis es farà un cop finalitzi la darrera ronda (veure bases específiques). Els premis no són acumulatius, en cas d’optar a més d’un premi s’atorgarà el de major quantia. Per a recollir un premi serà necessària la presència física del jugador premiat. Si un jugador s’absenta durant l’acte de lliurament de premis, s’entendrà que renuncia al seu premi.

 

Arbitres: L’equip arbitral estarà dirigit per Fco.Javier Salas Aparicio i Alex Ventura Navarro. Les decisions de l’àrbitre principal seran inapel·lables.

 

Normativa: Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la Federació Catalana d’Escacs (FCDE), amb les adaptacions corresponents a les característiques del torneig. La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

Més informació a:

– la web: http://escacsliravendrell.wix.com/escacslira

– per facebook: https://es-es.facebook.com/escacslira.vendrellenca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario